The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Robin Wright la Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better”

News / 19 Sep 2018 / INSTITUTE.RO
  • Robin Wright la Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better”
1/1
Cu numeroase roluri la activ, un Glob de Aur și multe alte nominalizări, Robin Wright este printre cei mai respectați actori de la Hollywood. Activistă pasionată, Robin luptă pentru drepturile femeilor și este co-creatoare brandului „Pour Les Femmes”, un business social care militează pentru bunăstarea femeilor din Congo.
Robin Wright vine la București și urcă pe scena celei de-a doua ediții a Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”


IAA Global Conference „Creativity 4 Better”, conferința despre comunicare, sustenabilitate, tehnologie și educație care va avea loc pe 2-3 Octombrie la Teatrul Național București, o aduce pentru prima dată la București pe celebra actriță Robin Wright, câștigătoarea Globului de Aur pentru interpretarea rolului Claire Underwood din serialul House of Cards.

Robin Wright este una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, atât în fața cât și în spatele camerelor. Este un exemplu de creativitate pentru o lume mai bună, mai plină de înțelegere și compasiune.



Interpretarea excepțională a rolului din House of Cards a fost ovaționată frecvent, spre exemplu prin nominalizări anuale la Premiile Emmy pentru cea mai bună actriță într-un rol principal (2013 – 2017).

Recent, am putut să o urmărim pe Robin în filmele Blade Runner 2019 și Wonder Woman, ambele lansate în 2017. În același an, Robin a lansat la Cannes și un scurt-metraj regizat de ea: The Dark of Night. Robin a jucat-o pe Jenny Curran în multipremiatul Forrest Gump, din 1995, rol care i-a adus primele două nominalizări: la Golden Globes, pentru cel mai bun rol secundar feminin, și una de la Screen Actors Guild. A jucat de asemenea și în lungmetraje, cum ar fi The Conspirator, drama regizată de Robert Redford, în A Most Wanted Man, alături de regretatul Phillip Seymour Hoffman și în The Girl with a Dragon Tattoo.

În 2014, Robin și designerul Karen Fowler au lansat Pour Les Femmes, un brand de sleepwear (ținute de dormit) cu o misiune socială. Pour Les Femmes dezvoltă parteneriate cu organizații care se dedică să asiste și să ofere siguranță femeilor din Congo, victime ale violenței.
Robin Wright caută să atragă atenția asupra situației din Congo și a războiului din zonă. În 2015, a produs documentarul When Elephants Sleep, pentru care a asigurat și narațiunea.

O veți putea vedea și asculta pe Robin pe scena Teatrului Național din București, pe 3 octombrie, la Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better”. Alături de ea, alți 22 de vorbitori din întreaga lume vor inspira audiența cu povești creative, fie că practică o creativitate vizuală, tehnologică, de business sau în educație. Vezi cine sunt aceștia pe creativity4better.

Conferința Globală IAA are loc cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic și SGG si a partenerilor Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”: Medlife, BBC.com, Coca-Cola, Kaufland, Ursus Breweries, Telekom, Google, Banca Transilvania, Nespresso, Țiriac Auto și Mercedes Benz, Promenada, Sâmburești.