The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Premieră: Murmur, prezent în Galeriile Lafayette din Paris

News / 19 Ian 2017 / INSTITUTE.RO
  • Premieră: Murmur, prezent în Galeriile Lafayette din Paris
  • Premieră: Murmur, prezent în Galeriile Lafayette din Paris
  • Premieră: Murmur, prezent în Galeriile Lafayette din Paris
  • Premieră: Murmur, prezent în Galeriile Lafayette din Paris
1/4
Murmur, brand-ul românesc de fashion, este prezent în Galeriile Lafayette din Paris, cel mai cunoscut department store din Franța. Creațiile Murmur vor fi comercializate în cadrul unui pop-up store ce reunește doar câteva nume care expun la Salon International de la Lingerie (Paris), cel mai important târg din domeniu. Selectarea Murmur pentru acest proiect vine ca urmare a unicității sale față de celelalte brand-uri, transpunerea în prêt-à-porter a inspirației de lenjerie.

Colanții Stark, pe care îi poartă vedeta Gigi Hadid, au fost incluși printre cele șase piese cu care Murmur vrea să cucerească selecta clientelă a Galeriilor Lafayette.

„Este un real pas înainte pentru noi ca deschidere și vizibilitate pe plan internațional, Galeriile Lafayette fiind unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniu. Încă de când eram studentă am admirat inițiativele și expozițiile Galeriilor, iar acum, să fim printre cele mai inovative brand-uri prezentate consumatorului, mi se pare o onoare și o confirmare a valorii brand-ului.”, spune Andreea Bădală, designer-ul și fondatorul Murmur.

Astfel, Lafayette se alătură celorlalte magazine în care Murmur poate fi găsit în marile orașe ale lumii, printre care New York, Los Angeles, Tokyo, Geneva, München, Amsterdam, Moscova sau Dubai.

În fascinanta clădire de pe Bulevardul Haussmann din Paris au magazine cele mai mari case de modă, printre care Givenchy, Armani, Burberry, DKNY, Lanvin, Karl Lagerfeld.