The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lumea Nouă @ RDW 2017

Articol / 25 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • Lumea Nouă @ RDW 2017
  • Lumea Nouă @ RDW 2017
  • Lumea Nouă @ RDW 2017
  • Lumea Nouă @ RDW 2017
1/4
Ciuc pune în valoare expoziția centrală Romanian Design Week 2017 printr-o serie de instalații de neon, desenate de arhitectul Attila Kim. 

Instalațiile luminoase au fost vedetă în fotografiile din expoziția centrală încă de la deschidere, iar pentru selfie-uri "infinite", Ciuc a pus la dispoziția vizitatorilor o cabină foto specială, Cubul cu oglinzi, deschis de luni până vineri între 18-21, sâmbătă de la 17 la 20 și duminică de la 16 la 19, în spațiul central RDW 2017, din Cobălcescu 45.