The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Lansarea Campionatului de Bine, ediția 2015

News / 10 Noi 2015 / INSTITUTE.RO
  • Lansarea Campionatului de Bine, ediția 2015
1/1
Cu ocazia lansării Campionatului de Bine, ediția 2015, Bursa Binelui organizează vineri, 13 noiembrie, un workshop dedicat organizațiilor non-profit, neguvernamentale, care doresc să înscrie în Campionatul de Bine propuneri de proiecte sau proiecte în curs de implementare pentru a atrage donații.
Acesta se desfășoară în intervalul orar 10.00 - 17.30, la Institute, THE CAFÉ, în București. Programul workshop-ului cuprinde următoarele sesiuni:
# Fundraising: scenarii de comunicare 
Susținută de Ioana Gheorghiță, Head of Strategy - GMP Advertising
# Comunitatea - baza unei afaceri sociale
Susținută de Mădălina Ene, Director Programe - Fundația PACT și Radu Răcăreanu, Coordonator proiecte - Fundația PACT
 
# Cum primesc donații pe Bursa Binelui
Susținută de Răzvan Mânzu - EuPlătesc.ro
 
# Conversații digitale. Cum începem și cum nu ne oprim
Susținută de Alexandra Dumitrescu, Coordonator strângere de fonduri prin canale digitale - WWF România
 
Programul complet al workshop-ului poate fi vizualizat pe bursabinelui.ro, după logarea în contul de utilizator al platformei. Termenul limită pentru înregistrare la workshop este joi, 12 noiembrie, ora 12.00 sau în limita locurilor disponibile.
Ca să deveniți utilizator al platformei pentru a avea acces la informațiile despre workshop, vă rugăm să vă înregistrați aici.