The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Illuminati Party la DIPLOMA

News / 24 Oct 2016 / INSTITUTE.RO
  • Illuminati Party la DIPLOMA
1/1
Illuminati Party by Tastemakers, petrecere din cadrul festivalului Diploma 2016 și prilej de întâlnire secretă cu clasicii artei româneşti dar şi cu proaspăta generaţie de artişti, are loc joi, 27 octombrie, de la ora 20, la Expirat Halele Carol, Strada Constantin Istrati nr. 1.


Participanții sunt invitați să vină îmbrăcați în negru să-și primească costumul misterios de party: o mască și o capă. 

Line-up: Dj Oktopus, Electric Brother si The Holy Fix (DJ Camil).

Pentru a participa la Illuminati Party vă rugăm să vă înregistrați, folosind formularul dedicat. Accesul la eveniment se va face doar pe baza codurilor de acces pe care le veți obține în urma înregistrării online. Pentru un acces cât mai rapid, vă rugăm să aveți codurile fie printate, fie salvate în telefon.