The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Evenimentele conexe din Weekend în Cartierul Creativ

Articol / 13 Mai 2018 / INSTITUTE.RO
  • Evenimentele conexe din Weekend în Cartierul Creativ
1/1
La această ediție, Romanian Design Week și-a propus să demonstreze potențialul creativității de a deveni un instrument de coeziune comunitară, un ingredient util în procesele de regenerare și dezvoltare urbană, dar și o resursă pentru strategiile de dezvoltare economică.

Noul format Weekend în Cartierul Creativ încurajează utilizarea responsabilă, inteligentă și creativă a spațului public, să genereze dialog și coeziune între diverși actori implicați în industriile creative locale și să prezinte celor care se află în București într-unul dintre cele mai efervescente weekend-uri din an un oraș plin de energie creativă, de contraste și de proiecte valoroase, precum și oamenii și organizațiile din spatele acestora.

Dacă faceți o plimbare prin Cartier în weekend-ul 19 - 20 mai, vă puteți opri la: AssamblageArtichoke, BAZA.Deschidem orașul, Beans&Dots Store, Biroul Europa CreativăDizainăr x Ioana Ciolacu, Dizainăr x Ubikubi, Earth Food, Galeria Contemp, Hatch CollectiveHub A, J’ai Bistrot, One Night Gallery, CZVL 12, MobilaDalinPavilionul de Artă București - Art Safari și Republic of Architects.