The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CLOSER: A șaptea ediție The Power of Storytelling

News / 07 Aug 2017 / INSTITUTE.RO
  • CLOSER: A șaptea ediție The Power of Storytelling
1/1
The Power of Storytelling, conferința anuală internațională de storytelling organizată de DoR, se întoarce în octombrie 2017 pentru a șaptea ediție cu 11 vorbitori și un nou format.
 
Tema acestui an este "CLOSER", organizatorii evidențiind rolul poveștilor bune de a crea o punte de legătură și de a apropia oamenii, într-un prezent marcat de turbulențe, conflicte, anxietăți și disparități.
Vorbitorii multipremiați – de la câștigători de Pulitzer, la nominalizați la Oscar, la o jurnalistă care a primit MacArthur Genius Grant – vor susține prezentări despre cum pot fi gestionate realitățile dificile ale zilelor noastre și despre cum putem folosi poveștile pentru a le explica, pentru a oferi context și pentru a da o voce celor care nu sunt auziți.
 
Totodată, anul acesta aduce un nou format pentru The Power of Storytelling, o săptămână plină de evenimente și două tipuri de taxe de participare din care puteți alege pe site.
 
•         The Conference pass (20-21 oct.), în valoare de 750 de lei, include conferința de două zile găzduită la Radisson Blu Hotel, în timpul căreia cei 11 speakeri vor urca pe scenă.
 
•         The Festival pass (16-22 oct.), în valoare de 1.000 de lei, include atât conferința de două zile, cât și alte evenimente conexe pe parcursul întregii săptămâni, precum expoziții, proiecții de film sau lansări de carte.
 
Lista completă a vorbitorilor din acest an este disponibilă aici, iar la secțiunea News de pe site puteți citi descrieri detaliate ale fiecărui vorbitor în parte în următoarele săptămâni. 
Singura de acest gen din Europa de Est, The Power of Storytelling este o conferință  internațională ce aduce pe aceeași scenă profesioniști ai industriilor creative din toată lumea care să ne arate cum putem construi povești mai bune, care să schimbe vieți și comunități, să ne inspire și să ne apropie de ceilalți. Evenimentul este găzduit de revista DoR și Lateral.