The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Christmas CONCEPT #3 – târg cu design, vintage, gourmet și bio cosmetics

Articol / 03 Dec 2018 / The Institute
  • Christmas CONCEPT #3 – târg cu design, vintage, gourmet și bio cosmetics
1/1
 8 – 9 decembrie la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

La plimbare pe Calea Victoriei, luminițele s-au aprins și orașul miroase a scorțișoară, vin fiert și lemn dulce. Este timpul să dăruiești ceva ce ție ți-ar plăcea să primești.

Ideile bune schimbă orașul așa că noi transformăm timp de două zile un palat din centrul orașului într-un spațiu cu cadouri creative. Christmas CONCEPT aduce designeri și colecționari, bunătăți pentru oameni mari și minunății pentru cei mici, de la gourmet sau sugar free candies la cosmetice bio și lucruri atent meșteșugite, toate în armonie cu natura.

DESIGN DE OBIECT | BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | DESIGN VESTIMENTAR | VINTAGE AUTENTIC | COSMETICE BIO | GOURMET

Am zis să fie, ce să fie?
Două zile de shopping inspirat, mii de cadouri de care să te bucuri. Să cauți, să alegi, să dăruiești.

Am zis să fie, cum să fie?
Un palat care prinde viață două zile, de la "a fost odată" la ce-i acum, de la vremuri istorice la timpuri contemporane.
Un spațiu în care designul vestimentar, accesoriile, bijuteriile și design de obiect se întâlnesc cu o selecție de vintage autentic, gourmet și bio cosmetics.

Ți-ai notat când?
8 - 9 Decembrie
Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

Un eveniment curatoriat de V for Vintage și V for Verde

Program
Sâmbătă, 8 decembrie 11:00 - 19:00
Duminică, 9 decembrie 11:00 - 19:00

#ChristmasCONCEPT #VforVINTAGE

Christmas CONCEPT este adus de: RADIO GUERRILLA, GLAMOUR Romania, The Institute, Revista Atelierul, Dreamingof.net, Life.ro, Petocuri.ro, Kfetele.ro, IQads, FEEDER.ro