The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2017

News / 27 Feb 2017 / INSTITUTE.RO
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2017
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2017
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2017
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2017
  • CALL FOR CONNECTED EVENTS // RDW 2017
1/5
Te așteptăm pe harta Romanian Design Week 2017!

Sunt deja patru ani de când evenimentele conexe ne ajută să descoperim noi proiecte, colaborări și locuri la care ne întoarcem de fiecare dată cu drag. Energia pe care comunitățile creative o dau Bucureștiului se simte în orice moment al anului, însă abia când le aducem împreună pe aceeași hartă ne dăm seama de dimensiunile și efervescența lor.

Romanian Design Week își dorește și anul acesta să traseze o hartă a evenimentelor și spațiilor creative din București, ce au în comun pasiunea pentru design. Ca de fiecare dată, expoziției centrale i se alătură o serie de spații convenționale și neconvenționale, galerii de artă, studiouri de design, ateliere, showroom-uri și cafenele care timp de 10 zile sărbătoresc designul, pornesc proiecte, lansează tendințe și transformă orașul.

Dacă vrei să propui unul sau mai multe proiecte în cadrul RDW2017 - Connected Events, completează formularul de înscriere până pe 15 martie 2017. Îl găsești aici.

Înainte de a completa formularul, te rugăm să citești regulamentul.

Ne vedem la RDW2017!