The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

60 de artiști din 8 țări la INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL

News / 28 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • 60 de artiști din 8 țări la INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL
1/1
Începând de miercuri 28 septembrie până sâmbătă 1 octombrie, InnerSound te invită să redescoperi muzica contemporană în relație cu artele vizuale și multimedia în viziunea a peste 60 de artiști, fiecare cu propria interpretare a temei TOUCH, tema a celei de-a patra ediții InnerSound, în opere, instalații și performance-uri create special pentru festival. 

INNERSOUND

Timp de 4 zile, Institutul Francez din București, The Ark, ARCUB Gabroveni, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti şi Muzeul Naţional George Enescu vor fi gazdele evenimentelor InnerSound New Arts Festival 2016.

Printre cei peste 60 de artiști prezenți la InnerSound 2016 se numără cvartetul de coarde Ad Libitum: Alexandru Tomescu - vioara I, Şerban Mereuţă- vioara a II-a, Bogdan Bişoc - violă şi Filip Papa- violoncel; acordeonistul Ghenadie Rotari; pianiștii Mihai Măniceanu, Gabi Sultana şi atistul multimedia Cătălin Creţu; olandezii de la Project 128 şi DJ Lukatoyboy; artiștii multimedia Svetlana Maras (Serbia), Matei Bejenaru, Livia Mateias, Marius Jurca, Minim (Diana Dulgheru), Syntax (Laurian Bardos), Gabriel Kelemenn și Ioana Vreme într-o expoziție curatoriată de Ciprian Ciuclea; și ansamblul SonoMania, dirijat de Alexandru Mija.

Unite de conceptul festivalului, TOUCH, evenimentele celei de-a patra ediții a INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL propun pasionaților de cultură să redescopere puterea artei  de a genera inovația în orice domeniu și de a îi aduce  mai aproape de viitor. Tema festivalului provoacă publicul să reflecteze asupra atingerii ca graniță între tehnologie și simțire, ca punct de întâlnire între artist și spectator, ca prim pas concret de la sentiment la materie, într-un mix seducător de acțiune și reverie.

Urmăriți noutățile celei de-a patra ediții InnerSound pe www.facebook.com/InnerSound.Bucharest/

Găsiți întregul program al festivalului pe www.innersound.ro