The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Îl căutăm pe CELĂLALT!

News / 26 Feb 2016 / INSTITUTE.RO
  • Îl căutăm pe CELĂLALT!
  • Îl căutăm pe CELĂLALT!
1/2
Există o poveste, numită "Povestea celor cinci": au fost odată 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOȚI și ALTUL.

Într-o zi cei 5 s-au confruntat cu o problemă deosebit de importantă și de aceea s-au hotărât să fie rezolvată de TOȚI. Însă, cum TOȚI era sigur că CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, în final NIMENI nu a făcut-o deoarece era evident că ORICINE ar fi fost în stare să o facă. Atunci CINEVA s-a supărat foarte tare deoarece era o treabă pentru TOȚI. Însa TOȚI i-a sugerat lui CINEVA să-l oblige pe ALTUL să facă ceea ce NIMENI nu a fost dispus să facă, deși ORICINE ar fi putut.
Concluzia poveștii celor cinci: Treaba trebuie făcută întotdeauna de ALTUL! 
 
Concluzia CeRe după aproape 10 ani în care l-a ajutat pe ALTUL: ALTUL va face treaba mai bine, mai repede și mai energic dacă îl va avea alături și pe CELĂLALT.
 
Află cine este Altul și cum poți să fii Celălalt pe www.cere.ong/doneaza.
 
Atunci când donezi la CeRe, te alături unei comunități de donatori și activiști  care înțeleg că o donație mică, dar susținută, este importantă. Donatorii CeRe sunt parte din acțiune. Ei susțin:
 
  • Salariul și din când în când o cafea pentru oamenii de la CeRe care stau alături de ALTUL atunci când acesta/aceasta are nevoie de informații despre cum se obține o audiență, de mobilizare pentru un protest sau de un om căruia să-i povestească frustrările în relația cu autoritățile.
  • Factura de telefon. La CeRe se vorbește mult cu ALTUL.
  • Abonament de RATB și Metrorex. Căci se merge mult pe teren.
  • Avocați și consultanțaă juridică atunci când ALTUL nu are altă soluție decât să dea autoritatea în judecată.
  • Schimbarea aceea mare pe care CeRe și ALTUL o pregătesc, luptând pentru schimbări mai mici sau mai mari
  •  
  •  

    CeRe