The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diploma 2018Află AICI tot ce trebuie să știi despre Diploma înainte de a te înscrie.

AICI găsești regulamentul de participare la Diploma 2018. Este foarte important să îl consulți și să urmărești specificațiile menționate înainte de a efectua înscrierea.

1. INFORMAȚII DESPRE AUTOR

*
*
*
*
*
*
*
Proiect licență
Proiect disertație

Nume profesor(i) coordonator(i)
(cu tot cu titulatură, de tip Prof. Dr.) și alte persoane implicate, care sa fie menționate la credits (maxim 500 de caractere):

*

Short bio
(o scurtă descriere despre voi și activitatea voastră, de maxim 300 semne cu spații, redactată la persoana a treia cu diacritice, în română și în engleza)

*
*
*

2. INFORMAȚII DESPRE LUCRAREA DE ABSOLVIRE ȘI OBIECTELE ÎNSCRISE ÎN EXPOZIȚIE

*
*

Număr obiecte:
* (inclusiv detalii despre toate elementele lucrării (afișe, suporturi, cărți, broșuri, videouri, colaje, panouri etc.)*vă rugăm să ne trimiteți 2-3 fotografii cu proiectul complet. Acestea ne vor folosi doar pentru a înțelege mai bine structura proiectului și pentru realizarea schiței de amenajare a expoziției. Nu trebuie neapărat să aibă o calitate foarte bună, pot fi făcute cu telefonul (maxim 1000 de caractere):

*
*
*

Observații:
*aici completați doar dacă există anumite informații pe care e esențial să le știm despre un obiect în sensul protejării acestuia în timpul expunerii lui (ex. are nevoie de un suport pe care să fie așezat sau are un anumit element extrem de fragil, se poate lipi cu dublu adeziv sau nu, are nevoie de alte elemente care să îi mențină forma și structura – plăci de plexiglas, rame, geamuri, simeze, spațiu cu/fară lumină naturală etc.) (maxim 1000 de caractere):

3. INFORMAȚII DETALIATE DESPRE PROIECT


Descriere proiect:
*o descriere a conceptului, detalii despre metoda de lucru și o descriere a tehnicilor folosite și a oricăror alte elemente relevante pentru proiectul prezentat). Textul integral ** va fi folosit în materialele de promovare (ex. site-ul DIPLOMA) și trebuie să fie de maxim 1000 semne cu spații, redactat la persoana a treia cu diacritice, în română și engleză)

**Textul trebuie să fie editat astfel încât să fie mai degrabă descriptiv decât metaforic - aici este un link către un text-referință pe care să îl aveți ca exemplu de urmat, ca să înțelegeți mai bine necesitatea unui tone of voice adaptat unei expoziții ce e dedicată publicului larg - http://goo.gl/QMCNVo.

*
*

Descriere etichetă
(o descriere succintă a conceptului, care va ajuta vizitatorii expoziției să înțeleagă mai bine proiectul; maxim 300 semne cu spații, redactată la persoana a treia cu diacritice, în română și engleză)

*
*

*
*


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Dacă întâmpini probleme la completarea formularului sau ai nevoie de informații suplimentare, ne poți contacta la diploma@institute.ro sau 0729 496 943.