The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ubikubi // Cocktail Party

Article / 18 Mai 2017 / RDW team
  • Ubikubi // Cocktail PartyRadu Malasincu
  • Ubikubi // Cocktail PartyRadu Malasincu
  • Ubikubi // Cocktail PartyRadu Malasincu
  • Ubikubi // Cocktail PartyRadu Malasincu
1/4
Vineri, 26 Mai, Ubikubi sărbătorește lansarea noii colecții de mobilier și accesorii pentru casă alături de prieteni, parteneri, colegi designeri și arhitecți. Evenimentul va avea loc la cooperativa FRUFRU, care va deveni un spațiu alternativ de expoziție, învăluit de povești bune, râsete și sunete vibrante marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine.



SAVE THE DATE!
  • 26 mai // 19:00 - 01:00
  • cooperativa FRUFRU, bvd. Nicolae Titulescu nr. 4-8 (America House)

  • Fondat în 2014, Ubikubi este proiectul de suflet al lui Dragoș Motica, designer și arhitect, și al lui Robert Savu, antreprenor. Estetica minimalistă a produselor reflectă filosofia companiei: crearea unor obiecte simple, din materiale naturale și sustenabile.

    Având lampa “/” și familia de scaune Marco drept promoteri inițiali, colecția Ubikubi s-a extins treptat și a ajuns să includă la momentul actual peste 60 de produse.

    Toate obiectele Ubikubi sunt create de tineri designeri români și sunt produse in-house, folosind materiale locale si tehnologie proprie.

    cooperativa FRUFRU s-a născut din ideea că se pot întâmpla lucruri foarte faine atunci când oamenii buni cooperează. meseriașii din cooperativa cred ca suntem mai mulți aici, prin împrejur, care credem în aceleași lucruri. mici și simpatici, încearcă să schimbe lumea cu mâncare bună, design deștept și idei inovatoare. Cu ce știu ei mai bine și iubesc mai mult să facă.

    cooperativa FRUFRU e o invitație deschisă către lucru în comun și joacă. Către bucuria vieții și abundență de bun. Le place să creeze împreună cu oameni la fel ca ei, care iubesc ceea ce manufacturează, prepară, storc sau presează, desenează sau își imaginează. Fără bazaconii.

    Meseriasii din cooperativa FRUFRU sunt: FRUFRU, Urban Monkey, Origo, Pain Plaisir, Moritz Eis, Wild Forrest, Colt de Paine, Tomatina, Ground Zero, Zaganu, Clarks, Liliac, Vitis Metamorfosis, Pegas, SkinDeep, Chicineta, UbiKubi LAMA Arhitectura, Kaustik, Loisir Landscape Design, Celsius Magazine si foarte curand Optimef Watches.