The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Miercurea Minților Creative

News / 21 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • Miercurea Minților Creative
1/1
Miercurea Minților Creative, o zi de explorat și dezvăluit, o zi a experiențelor unice, a evenimentelor și a promoțiilor, este programată pentru 29 noiembrie. Magazinele mari au Black Friday, business-urile tech și IT au Cyber Monday, iar de acum, aceasta va fi ziua anterprenorilor cu minți creative, ziua showroom-urilor independente, a concept store-urilor de pretutindeni, a brandurilor cool și a producătorilor de obiecte de design încă nedescoperiți de toată lumea.
 
Miercurea Minților Creative este un proiect inițiat de UniCredit Bank și MasterCard. Alături de toți partenerii în acest demers unic în România, UniCredit Bank și MasterCard și-au propus să înceapă o tradiție care să ajute businessurile minților creative să devină din ce în ce mai profitabile și să ajungă la un public cât mai larg, dar şi să le reamintească bucureștenilor despre importanța unei afaceri creative în dezvoltarea economiei și, de ce nu, a societății în general.
 
De #MMC 2017 facem mai mult decât să vindem, ci ne și cunoaștem, împărtărtășim, spunem povești și legăm prietenii. Şi mai ales invităm oamenii să cumpere obiecte de calitate, cu un design unic, gândite şi realizate de antreprenori creativi.