The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Georgiana Ghiț // Robotica - un concept social

Article / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Georgiana Ghiț // Robotica - un concept social
  • Georgiana Ghiț // Robotica - un concept social
  • Georgiana Ghiț // Robotica - un concept social
  • Georgiana Ghiț // Robotica - un concept social
  • Georgiana Ghiț // Robotica - un concept social
1/5
Născută în data de 9 mai 1994, în orașul Baia Mare din județul Maramureș, România, pentru Ghiț Georgiana, designul reprezintă o lume mai bună și mai constructivă, care face nivelul de trai cât mai simplu posibil. Crede în totalitate că designul trebuie să fie conceput pentru oameni.

ROBOTICA - UN CONCEPT SOCIAL

Proiectul de licenţă are ca scop exploatarea unei arii noi din industriile tehnologice, prin îmbunătăţirea vieții societăţii și implementarea unui nou limbaj social. Conceptul de design se dorește a fi clasat ca un proiect experimental care are la bază informații teoretice din partea specialiștilor și reprezentarea lui la nivel conceptual, fiind analizat de criteriile de design și procesul în sine. Evaluarea lui constă în soluționarea ideilor și concluziile precedente.
 

Schimbările radicale și rapide din domeniul tehnologiei informaționale au impus, în mod firesc, preocupări de natură etică. Omul aspiră la a înțelege orice formă de viaţă ca fiind dotată cu inteligenţă, integrând-o unui univers cunoscut în care, coexistența pe baza unui set de norme este obiectivul dezirabil. Progresul tehnologic va fi însoțit și de un progres moral. Finalitatea proiectului constă într-un produs social tehnologic, ajută oamenii și le simplifică viața.