The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017

Article / 04 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017Study for Life Vest
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017Study for Man with Life Vest
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017Study for Man with Life Vest
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017Take the Life Vest
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017Seat Belt
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017
  • Expoziția capsulă by UniCredit Bank @DIPLOMA 2017Fasten Seat Belt
1/11
UniCredit Bank prezintă în cadrul celei de-a IV-a ediții DIPLOMA o expoziție capsulă semnată de pictorul Radu Augustin Răzvan.

Această inițiativă vine la un an după ce UniCredit Bank, partenerul principal al Diploma, a oferit o bursă tânărului pictor Radu Augustin Răzvan, a cărui lucrare de disertație a fost expusă în secțiunea Pictură la Diploma 2016. Aceasta a constat într-un spațiu de lucru timp de un an în cadrul ArtHub.

Expoziția cuprinde o parte din lucrările realizate de artist în această perioadă. Selecția și-a propus să pună accent pe proces și pe încercări, urmărind două din temele pe care Răzvan Radu le-a abordat, într-o manieră personală, în ultimul an: nevoia de protecție și siguranță și ambiguitatea identităților și a limbajului. 

Augustin Răzvan Radu (n.1974, București) a absolvit în anul 2014 Secția de Pictură a Universităţii Naţionale de Arte Plastice Bucureşti, la clasa profesorului Marcel Bunea. În anul 2016, la clasa aceluiași profesor, a finalizat studiile masterale la aceeași universitate, cu specializarea ”Strategii de creaţie în pictură”. În perioada martie 2017 – iulie 2017 a efectuat un stagiu de practică la galeria Plan B din Berlin, Germania, în cadrul programului Erasmus +, organizat de Universitatea Națională de Arte București. În anul 2015 a avut prima expoziție personală, la Galeria TRIADE din Timișoara. Până în prezent a participat la mai multe expoziții de grup, atât în ţară (Bucureşti, Brașov, Timişoara, Constanța), cât și peste hotare (Zhangjiajie – China, Viena - Austria, Torino - Italia, Chișinău - Moldova, Samokov - Bulgaria). În anul 2014, a câștigat concursul național pentru studenți ”Puterea seduce sufletul?”, organizat de Fundația Interart Triade din Timișoara.

Expoziția capsulă poate fi vizitată în cadrul Diploma 2017 la Palatul Știrbei, în perioada 7 – 15 octombrie, de luni până vineri, între orele 12-21 și sâmbătă-duminică, între orele 10-21.