The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

„Zilele unteatru” - 4 ani de festival și 8 ani de unteatru

News / 12 Iul 2018 / INSTITUTE.RO
  • „Zilele unteatru” - 4 ani de festival și 8 ani de unteatru
1/1
A patra ediție a Festivalului „Zilele unteatru” începe anul acesta pe 25 iulie, chiar în ziua în care teatrul aniversează opt ani. Sărbătoarea continuă până pe 29 iulie cu spectacolele, concerte și vizionări de filme de scurt metraj. 

Programul propune publicului un mix de talent, profesionalism și voie bună, prin șaisprezece evenimente dedicate prietenilor vechi și noi ai teatrului: spectacolele anului 2018 la unteatru, din care trei premiere - „Persona”, „Chelnerul mut” și „Conu' Leonida față cu reacțiunea” / două concerte live / trei ediții de socializare la Serile unteatru / două evenimente rompop marca Discotecă / o seară de proiecții Best of Bucharest Film Awards.

Tot pe 25 iulie, unteatru deschide oficial Sala Mică. Aici se va juca atât spectacolul din deschidere, „Conu' Leonida față cu reacțiunea” de I.L. Caragiale, în regia lui Florin Liță, cât și „Chelnerul mut” de Harold Pinter, în regia Sânzianei Stoican, în ultima zi de festival.

PROGRAM

MIRECURI, 25 iulie
19:00 „Conu' Leonida față cu reacțiunea” de I.L. Caragiale / regia Florin Liță / Sala Mică / Durata 1h
20:30 „Vârstele lunii” de Sam Shepard / regia Toma Dănilă / Sala Mare / Durata 1h10min


Vârstele lumii

JOI, 26 iulie
20:00 „Pescărușul” de A. P. Cehov / regia Andrei Șerban / Sala Mare / Durata 2h30min
22:00 Serile unteatru / terasa unteatru

VINERI, 27 iulie
19:00 „Tot ce-i minunat în lume” de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe / regia Nicolae Constantin Tănase / Sala Mică / Durata 1h30min
20:30 „Pescărușul” de A. P. Cehov / regia Andrei Șerban / Sala Mare / Durata 2h30min
20:30 Serile unteatru & Discotecă / muzică '60s rompop tropical latino twist pe terasa unteatru
21:00 Best of Bucharest Film Awards / Hub 44 / Durata 4h


Pescărușul

SÂMBĂTĂ, 28 iulie
15:00 „Nora” de Henrik Ibsen / regia Zsuzsánna Kovács / Sala mare / Durata 2h
19:00 „Persona” după un film de Ingmar Bergman / regia Peter Kerek / Sala mare / Durata 1h15min
20:00 „9 piese de teatru remixate” cu Alex Ștefănescu / Terasa unteatru / Durata 50min
21:00 Serile unteatru & Discotecă / muzică '70s rompop funky disco pe terasa unteatru
22:00 „Pluto” de Sam Shepard / regia Cristian Balint / Sala mare / Durata 1h30min


Nora

DUMINICĂ, 29 iulie
17:30 „Chelnerul mut” de Harold Pinter - repetiție cu public / regia Sânziana Stoican / Sala Mică / Durata 1h10min
19:30 „N (A U M)” după texte de Gellu Naum / regia Mariana Cămărășan / Sala Mare / Durata 1h30min
21:00 Concert Byron / Bar / Durata 1h15min


N (A U M)

Cu această ocazie, mesajul „gazdelor” de la unteatru, Andreea și Andrei Grosu, este: „Ai crescut. Am crescut și noi odată cu tine. Avem opt ani. Toți buni, toți nebuni, unul mai plin decât altul. Fie ca și anul ăsta: 1. să fim prea îndrăgostiți de ce facem, 2. să credem prea tare, 3. să ne supăram prea des, 4. să fim imposibil de fericiți, 5. să mergem prea departe, 6. să îndrăznim nepermis de mult, 7. să ne iubim prea de tot, 8. să fim prea curajoși. La mulți ani, prieten drag, sperăm să îmbătrânim împreună <<în orașu-n care plouă de trei ori pe săptămână, un bătrân și o bătrână - două jucării stricate - merg ținându-se de mână.>>* Te iubim, unteatrule.” Iar pentru publicul unteatru cei doi adaugă: „vă așteptăm să ne bucurăm împreună”.

Biletele s-au pus în vânzare pe platformele specializate, iar detaliile sunt disponibile pe unteatru.ro. Rezervările se pot face prin sms la 0721 268 516 sau email la rezervari@unteatru.ro, specificând numele, data, spectacolul și numărul de locuri.


Teatrul unteatru a respirat pentru prima oară pe 25 iulie 2010 , născându-se din entuziasmul regizorilor Andrei și Andreea Grosu. unteatru promovează o generație de artişti, regizori, actori, muzicieni, coregrafi și artişti plastici. unteatru promovează educaţia prin cultură. unteatru asigură un spaţiu de repetiţii şi producţii independente care merită expunere.