The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UBIKUBI // Ubikubi Summer Party

Article / 10 Mai 2016 / RDW team
  • UBIKUBI // Ubikubi Summer Party
  • UBIKUBI // Ubikubi Summer Party
  • UBIKUBI // Ubikubi Summer Party
  • UBIKUBI // Ubikubi Summer Party
1/4
La final de mai, Ubikubi lansează noua colecție de mobilier, lămpi și accesorii pentru casă. Petrecerea va fi inaugurată în cadrul Romanian Design Week și va avea loc în grădina Casei Universitarilor. Această oază verde din centrul Bucureștiului va fi transformată într-un spațiu de joacă și descoperire, unde invitații vor face cunoștință cu cele nouă obiecte noi create de către designerii colaboratori Dragoș Motica, Ruxandra Sacalis, 201 Design Studio, Anca Fetcu Lupu, Eliza Yokina și Alexandru Ioniță.



Str. Dionisie Lupu, nr. 46
26 mai, ora 18:00 -23:00

Fondat în 2014, Ubikubi s-a articulat într-un brand validat deja de piața internațională cu lampa „/” și seria de scaune Marco ca promotori inițiali. O reputație alimentată de un manifest simplu, dar efervescent: design de obiect racordat la trenduri, testat, materializat și validat comercial dincolo de conceptele expoziționale volatile. Toate obiectele Ubikubi sunt desenate și testate inhouse, cu materiale sustenabile și tehnologie proprie.