The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Serile Teatrului Studențesc se întorc între 3 și 7 aprilie 2017

News / 16 Mar 2017 / INSTITUTE.RO
  • Serile Teatrului Studențesc se întorc între 3 și 7 aprilie 2017
1/1
Festivalul național Serile Teatrului Studențesc, ajuns la ediția XIX, oferă studenților ocazia de a-și demonstra talentul și pasiunea pentru teatru în fața unui juriu din care fac parte actori de renume ai teatrului românesc. 

Anul acesta, unsprezece trupe de teatru din București și din țară se vor întrece în transmiterea emoțiilor pe parcursul celor cinci zile de festival. Cele mai apreciate reprezentații vor fi răsplătite de către juriu și parteneri în cadrul festivității de acordare a premiilor din ultima zi. 

Gazda festivalului va fi Teatrul de pe Lipscani, iar spectacolele din program se vor se vor concentra în jurul temei centrale din acest an - Comedia.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile și se va face pe baza unei rezervări online.

Mai multe detalii și programul complet al festivalului găsiți aici

Festivalul național Serile Teatrului Studențesc este organizat de Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC), cea mai veche organizație studențească din cadrul Academiei de Studii Economice București. Cu peste 20 de ani de activitate și aproximativ 150 de proiecte dezvoltate, SiSC susține interesele studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, dar mai ales progresul cultural prin sprijinirea valorilor promovate prin teatru.