The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Hotspot // Rue du Pain

Article / 16 Mai 2016 / RDW team
  • RDW Hotspot // Rue du Pain
  • RDW Hotspot // Rue du PainPicasa
  • RDW Hotspot // Rue du PainPicasa
  • RDW Hotspot // Rue du Pain
  • RDW Hotspot // Rue du PainPicasa
1/5
Rue du Pain face parte din circuitul Romanian Design Week 2016.

Rue du Pain – Boulangerie Artisanale a fost deschisă în Septembrie 2009, fiind prima brutărie franțuzească din Bucureşti care utilizează tehnici artizanale de producție şi foloseşte exclusiv ingrediente premium.
La Rue du Pain produsele se pregătesc la începutul fiecărei zile (nu se foloseşte aluat congelat) şi se vând în aceeaşi zi în care au fost realizate.
Rue du Pain a fost prima brutărie din oraş care a avut laboratorul de producție în aceeaşi incintă cu spațiul de vânzare, clienții putând vedea brutarii şi patiserii în timp ce lucrează.
Calitatea este cuvântul de ordine la Rue du Pain: făina este adusă din Franța, la fel şi untul care este un produs certificat A.O.C. (Appellation d'Origine Contrôlée).
Rue Du Pain integrează cu succes mai multe funcțiuni, fiind în acelaşi timp brutărie–patiserie–cofetărie artizanală şi cafenea–bistro cu specific franțuzesc.
Începând din Octombrie 2011, Rue du Pain este Furnizor oficial al Casei Regale a României.

Calea Floreasca, nr. 111-113

Program: 
Lu – Vin: 8 am – 8 pm
Sâm – Dum: 8 am – 6 pm