The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Dizainăr // Opening Night / Bulb 27 New Collection

Article / 03 Mai 2017 / RDW team
  • Dizainăr // Opening Night / Bulb 27 New Collection
  • Dizainăr // Opening Night / Bulb 27 New Collection
1/2
După succesul primelor 3 colecții, miercuri, 24 mai, la ora 18:00, Dizainăr concept-store vă așteaptă la lansarea celei mai noi colecții de corpuri de iluminat industriale Bulb 27.

Foarte apreciate, lămpile Bulb27 se încadrează într-un stil retro cu ușoare influențe steampunk și au fost achiziționate, de-a lungul timpului, pentru localuri concept și spații expoziționale dintre cele mai neobișnuite.



SAVE THE DATE!
  •  24 mai // 18:00
  •  Dizainăr concept-store & garden – Str. Puțul cu Plopi, 17, în Cartierul Creativ

  • Dizainăr este platforma națională ce reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final. Portofoliul magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români.