The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ECLECTICO STUDIO // Scandinavian Design For Living

Article / 28 Mai 2016 / RDW team
  • ECLECTICO STUDIO // Scandinavian Design For Living
  • ECLECTICO STUDIO // Scandinavian Design For Living
  • ECLECTICO STUDIO // Scandinavian Design For Living
  • ECLECTICO STUDIO // Scandinavian Design For Living
  • ECLECTICO STUDIO // Scandinavian Design For Living
1/5
„În 1951, la showroom-ul de mobilă HEAL din Londra, a avut loc expoziția "Scandinavian Design for Living". Cu toate că aceasta a avut un impact redus din punct de vedere al expunerii internaționale, ea a marcat prima dată când termenul de "designul scandinav" a fost folosit pentru a descrie toate obiecte de design, atât de mobilier, cât și de iluminat create în țările Scandinave, contribuind astfel la crearea conceptului de design scandinav.”

La ediția Romanian Design Week din acest an, accentul cade în mod deosebit pe designul realizat în țările nordice. Prin urmare, Eclecticó Studio a organizat acest eveniment, un omagiu adus designului scandinav în cadrul căruia vor fi expuse atât obiecte din propria selecție, cat si obiecte din colecții private.


May 22 - 30
Strada Piata Amzei, nr. 16 – 22

Visiting hours: 11am to 6pm (every day)

Timp de 8 zile veți putea descoperi aici o mare varietate de piese de design iconice realizate de Hans Wegner, Ole Wanscher, Kai Kristiansen, Niels Otto Moller, Poul Henningsen, Einar Johansen, Tapio Wirkkala, Niels Gammelgaard, Juul Kristensen, Kristian Solmer Vedel și mulți alții.