The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Dizainăr @BIFE-SIM 2016

News / 12 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • Dizainăr @BIFE-SIM 2016
  • Dizainăr @BIFE-SIM 2016
1/2
Magazinul de design românesc, Dizainăr va fi prezent la cel mai important eveniment expozițional al industriei de profil din Romînia, BIFE-SIM.

În perioada 14-18 septembrie, standul magazinului Dizainăr se transformă în "Salon de design nou românesc" unde vor fi expuse cîteva zeci de obiecte noi, semnate de designeri români.

La deschiderea de pe data de 14 septembrie va avea loc o discuție DESIGN LA RECE cu tema "Industria designului". Invitații ediției cu numărul 17 sunt: Mihnea Ghilduș (Dizainăr), Dragoș Motica (Ubikubi), Andrei Botescu (Pegas) și Anca Ungureanu (UniCredit Bank).

Discuția va fi moderată de Barna Nemethi. DESIGN LA RECE este o serie de discuții liber-creative cu scop educativ pe care Dizainăr a început să le desfășoare în primăvara anului 2013. Pentru a participa la discuție, înscrierile se fac aici. 

Târgul BIFE-SIM 2016 este deschis în perioada 14-18 septembrie, între orele 10.00 - 16.00 și este localizat în pavilionul C1 la ROMEXPO.