The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for interns @ RDW 2016

News / 26 Feb 2016 / INSTITUTE.RO
  • Call for interns @ RDW 2016
  • Call for interns @ RDW 2016
  • Call for interns @ RDW 2016
1/3
Intră în echipa Romanian Design Week 2016!
Vino să organizăm împreună cel mai important eveniment dedicat industriilor creative din România :)

Dacă vrei să simți adrenalina de dinaintea unui eveniment, dacă vrei să intri în atmosfera din culisele festivalului și dacă ești hotărât să ne ajuți să construim cea mai bună ediție de până acum, te așteptăm în internship.

Căutăm:

Project Manager Assistants
Știi deja că Romanian Design Week nu se reduce la expoziția centrală. Activăm întregul oraș prin proiecte dedicate designului și toate au nevoie de coordonare.

PR Assistant

Comunicarea este esențială pentru RDW, astfel reușim să aducem designul cât mai aproape de oameni. Hai să simțim că Bucureștiul se transformă într-o capitală a designului în timpul evenimentului.

Content Editors
Avem atât de multe lucruri de arătat și atât de puțin timp. Toate materialele despre designeri și despre proiecte au nevoie de puțină organizare și de editare creativă înainte de a le arăta publicului.

Social Media Editors

Toate proiectele de la Romanian Design Week trebuie să se vadă foarte bine pe Facebook și pe Instagram, așa că e loc de oameni pricepuți în social media, care să ne ajute cu updatarea informațiilor în timp real.

Trimite-ne CV-ul tău ȋnsoțit de o scurtă motivație care să ne ajute să înțelegem de ce ai fi cel/cea mai potrivit/ă pentru internship pe adresa: miruna.botirca@institute.ro

Scrie-ne până pe 18 martie 2016 și, dacă ne potrivim, ne vedem apoi la interviu.
Internshipul începe în aprilie și durează până la finalul Romanian Design Week, așa că te rugăm să ai asta în vedere când aplici. Vor fi două luni despre care să povestești prietenilor :)

Dacă nu ai timp pentru internship, dar ți-ar plăcea să participi la Romanian Design Week ca voluntar, urmărește-ne în continuare pentru că vom lansa un call separat pentru voluntari mai aproape de eveniment.

Te așteptăm ȋn echipa noastră!