The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ATELIER ANDA ROMAN // Ȋn căutarea identităţii – Workshop de ceramică

Article / 12 Mai 2016 / RDW team
  • ATELIER ANDA ROMAN // Ȋn căutarea identităţii – Workshop de ceramică
  • ATELIER ANDA ROMAN // Ȋn căutarea identităţii – Workshop de ceramică
  • ATELIER ANDA ROMAN // Ȋn căutarea identităţii – Workshop de ceramică
  • ATELIER ANDA ROMAN // Ȋn căutarea identităţii – Workshop de ceramică
1/4
Atelier Anda Roman găzduiește un workshop de ceramică al cărui invitat este ceramistul/sculptorul Nicolae Moldovan. Minimalistă în expresie, creația artistului este cunoscută în spațiul public prin formele sale puternice, cu o cromatica austeră: alb, brun, negru. Workshop-ul este un prilej de a intra în contact cu sinele într-un demers onest de căutare şi regăsire a identității. Prin experiența tactilă a modelării lutului, a lucrului cu mâinile, într-o tehnică neolitică specială, participanții vor lucra cu texturi, forme, culori, materialități diferite sub atenta supraveghere a artistului. Gândul va lua forma, eliberând emoție. Workshop-ul este structurat în două etape, prima dedicată modelării obiectului, iar cea de a doua pictării, glazurării şi finisării lui. Obiectele vor fi arse în cuptorul artistului și disponibile participanților ulterior.



Strada Grigore Alexandrescu, nr. 42
Joi 26 mai – 17.00 – 20.00 – sesiunea 1
2 Iunie – 17.00 – 20.00 – sesiune 2

Anda Roman – creator de ambianță este un Design Concept Store şi un Studio de Interior Design situat în zona centrală a Bucureștiului, curator şi owner – interior designer Anda Roman. Portofoliul include o selecție variată de produse de la piese iconice, la obiecte unicat, piese industriale, antiques, curiozități – objet de curiosité , obiecte de design nordic. Stilul Anda Roman presupune o combinație de obiecte, de stiluri, de texturi, de idei , un mix eclectic care îmbogăţeşte spațiile cu o individualitate aparte și o calitate narativă. Anda Roman creează spaţii care ne dau o stare de bine, ne fac fericiți, fără să țină cont de reguli, trenduri sau branduri. Spațiile create de Anda Roman – creator de ambianță spun o poveste si invită la o adevarată experienţă de descoperire, auto descoperire și transformare.