The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANIMALETTO PIZZA BAR // Pizza Party Gallery

Article / 13 Mai 2016 / RDW team
  • ANIMALETTO PIZZA BAR // Pizza Party Gallery
  • ANIMALETTO PIZZA BAR // Pizza Party Gallery
  • ANIMALETTO PIZZA BAR // Pizza Party Gallery
  • ANIMALETTO PIZZA BAR // Pizza Party Gallery
  • ANIMALETTO PIZZA BAR // Pizza Party Gallery
1/5
Un nou local în oraș, Animaletto Pizza Bar, își deschide ușile pentru Romanian Design Week. Pentru o singură noapte, acesta va deveni o galerie de artă contemporară ce va găzdui artiști ca Andreea Macri sau Kitra și, de asemenea, Bon Bijou, un brand românesc de bijuterii. Un loc cald adăpostit de pereți de cărămidă, lângă o clădire abandonată, plin de oameni interesanți, muzică bună și pizza delicioasă. Cât de artistic se poate.

Strada IC Visarion, nr.10
2 iunie // de la 20:00 la 02:00

Animaletto Pizza Bar este un nou concept captivant, într-un interior cu iz industrial cu pereți de cărămidă și un tavan nefinisat în culori deschise, pastelate. Fiecare colț al acestui spațiu exprimă dragostea pentru detalii și pizza. Fie că e vorba despre pizza yummy, salate fresh, paste făcute ca acasă sau cocktailuri extrem de tentante, Amaletto Pizza Bar merită o vizită.