The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

VLĂDUȚ MAVRICHE // CAUZAT DE SINE

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • VLĂDUȚ MAVRICHE // CAUZAT DE SINEVLĂDUȚ MAVRICHE
  • VLĂDUȚ MAVRICHE // CAUZAT DE SINEVLĂDUȚ MAVRICHE
  • VLĂDUȚ MAVRICHE // CAUZAT DE SINEVLĂDUȚ MAVRICHE
  • VLĂDUȚ MAVRICHE // CAUZAT DE SINEVLĂDUȚ MAVRICHE
  • VLĂDUȚ MAVRICHE // CAUZAT DE SINEVLĂDUȚ MAVRICHE
1/5
Mavriche Vlăduț a studiat între 2013-1014 la Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, apoi între 2014-2016 la Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității Naționale din București, secția grafică, urmând mai apoi între 2016-2018 cursurile de master în pictură.

Cauzat de sine

Termenul „cauzat de sine” denotă orice rezultat al minții precum un gând, o idee sau emoție. Marele merit al artelor de orice fel este că propun un tip de comunicare, ce este într-o strânsă legătură cu trăirile lăuntrice ale omului și în ciuda faptului că nu vom scăpa niciodată de subiectivitatea propriilor gânduri. Se cunoaște faptul că arta propune cel mai eficient tip de limbaj atunci când vine vorba de stări interioare specifice ființelor.
Totodată, ar trebui să fie bine cunoscut faptul că artistul și implicit arta acestuia nu are un public țintă caruia să i se adreseze, ci el crede în existența unui public ideal, care chiar dacă nu există acum și aici, va exista cândva, undeva.