The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

TIZIANA CELLINO // GREY ZONE

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • TIZIANA CELLINO // GREY ZONETIZIANA CELLINO
  • TIZIANA CELLINO // GREY ZONETIZIANA CELLINO
  • TIZIANA CELLINO // GREY ZONETIZIANA CELLINO
  • TIZIANA CELLINO // GREY ZONETIZIANA CELLINO
1/4
Cellino Tiziana, prin practica artistică, exploatează calitațile picturii informale și nonreprezentaționale. Intenția ei constă în însușirea unui subiect reprezentat, astfel lucrările ilustrează transpunerea intuitivă a percepției printr-o abordare estetică personală. A absolvit Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, departamentul de pictură.

Grey Zone

Artista dorește să puncteze un concept bazat pe actul creațional în sine și validarea capacității artistului de a interpreta și de a transforma orice subiect tratat într-un spațiu de expunere personal.

Tema centrală pe care se axează proiectul este tema peisajului și felul în care prin intermediul practicii artistice poate fi însușit. Proiectul prezintă procesul de tranziție al peisajului dintr-un termen corelat cu noțiuni de memorie, spațiu și experiență publice într-unul ce reprezintă o scenă de expunere a amprentei, percepției și a experienței personale.