The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SILVIA CRIȘAN // OGLINDA TIMPULUI

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • SILVIA CRIȘAN // OGLINDA TIMPULUISILVIA CRIȘAN
  • SILVIA CRIȘAN // OGLINDA TIMPULUISILVIA CRIȘAN
  • SILVIA CRIȘAN // OGLINDA TIMPULUISILVIA CRIȘAN
  • SILVIA CRIȘAN // OGLINDA TIMPULUISILVIA CRIȘAN
1/4
Silvia Crișan a studiat la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" București, urmând apoi cursurile Universitatății Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Plastice, secția Pedagogia Artelor. De asemenea, a studiat Grafica la Accademia di Belle Arti di Roma în cadrul programului Erasmus+.

Oglinda timpului

Proiectul a pornit de la nevoia constantă pe care o avem de a avea îmbrăcăminte. Deși hainele au avut scopul lor dintodeauna, de a ne acoperi, proteja sau a ascunde anumite părți ale corpului nostru, în ziua de azi le folosim mai mult pentru a transimte ceva sau a ascunde.
Fiecare dulap are personalitatea lui dată de individul care îl folosește.
Dulapul cu haine reprezintă oglinda omului, acesta deține secrete și ascunde după ușile lui personalitatea neprelucrată a proprietarului. Acesta poate dezvălui lucruri pe care poate nici omul nu le cunoaște despre el sau care în societate încearcă să nu le lase să iasă la suprafață. Putem identifica vârsta și perioada din viată în care o persoană se află prin aspectul dulapului ei.
Ideea principală a fost ilustrarea personalității omului, modul în care se schimbă prin dulapul lui, care este ca o carte deschisă, sau un jurnal.