The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RĂZVAN MIHAI MITRUȚ // VOID

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • RĂZVAN MIHAI MITRUȚ // VOIDRĂZVAN MIHAI MITRUȚ
  • RĂZVAN MIHAI MITRUȚ // VOIDRĂZVAN MIHAI MITRUȚ
  • RĂZVAN MIHAI MITRUȚ // VOIDRĂZVAN MIHAI MITRUȚ
  • RĂZVAN MIHAI MITRUȚ // VOIDRĂZVAN MIHAI MITRUȚ
1/4
Mitruţ Mihai-Răzvan a studiat între 2007-2014 la Liceul de Arte Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea, urmând apoi cursurile Universităţii Naţionale de Arte în cadrul Facultăţii de Arte Plastice, secţia Sculptură din 2015 până în 2018.

Void

Proiectul încearcă sa redea ideea de gol interior, astfel lucrarea îşi propune să sugereze un desen 3D construit din linii de sârmă sudate una lângă alta, mai apropiate sau mai depărtate, pentru a nu obosi ochii privitorului şi pentru a crea un balans între forme, toate acestea pe un cadru din fier beton.