The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RALUCA ȚIFREA // ODIHNĂ

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • RALUCA ȚIFREA // ODIHNĂRALUCA ȚIFREA
  • RALUCA ȚIFREA // ODIHNĂRALUCA ȚIFREA
  • RALUCA ȚIFREA // ODIHNĂRALUCA ȚIFREA
  • RALUCA ȚIFREA // ODIHNĂRALUCA ȚIFREA
  • RALUCA ȚIFREA // ODIHNĂRALUCA ȚIFREA
1/5
Țifrea Raluca este o artistă ambițioasă, atrasă de pictură încă de la o vârstă fragedă. Pentru ea, pictura înseamnă combinația culorii cu diverse materiale, încifrarea mesajului dus până la abstractizare pentru a face posibilă explorarea universului interior.

Odihnă

Trăind 9 ani în Budapesta, a trecut de nenumărate ori pe lângă oamenii străzii, a intrat în contact cu ei și astfel acest lucru a determinat artista să îi utilizeze ca sursă de inspirație pentru lucrarea de Licență. ''Odihna'' lor vine în antiteză cu forfota orașului, au o lume aparte, dorind să se intergreze, dar nu sunt acceptați. Astfel, ei sunt în forma de cocon, într-o stare latentă de așteptare-transformare, între ceea ce au fost și ceea ce urmează să devină.