The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PATRICIA MARIA SAVU // AMBASADA PARCURILOR NATURALE

Articol / 11 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • PATRICIA MARIA SAVU // AMBASADA PARCURILOR NATURALEPATRICIA MARIA SAVU
  • PATRICIA MARIA SAVU // AMBASADA PARCURILOR NATURALEPATRICIA MARIA SAVU
  • PATRICIA MARIA SAVU // AMBASADA PARCURILOR NATURALEPATRICIA MARIA SAVU
  • PATRICIA MARIA SAVU // AMBASADA PARCURILOR NATURALEPATRICIA MARIA SAVU
1/4
Patricia Maria Savu a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Este pasionată de ceea ce face, tocmai de aceea arhitectura este profesia care o definește cel mai bine, fiind apropiată de sufletul ei. Este pasionată de fotografie și adoră plimbările lungi prin natură.

Ambasada Parcurilor Naturale

Proiectul propus pentru Parcul Natural Văcărești ține cont de calitățile spațiului, încercând să le valorifice, în același timp cumulând funcțiuni ce ajută la cunoașterea parcului.
Terenul se află în afara digului, la confluența dintre oraș și natură, dorind astfel să se creeze un spațiu de legătură între cele două. Planul a fost gândit prin configurarea unor corpuri cu forme simple, punând în valoare natura, clădirile fiind cele care își găsesc loc în mijlocul grădinii. Proiectul își propune să fie unul flexibil și divers, să fie un loc unde comunitatea și oamenii de știintă se întâlnesc. Limita digului este o barieră psihologică pe care a dorit prin prisma proiectului să fie depășită.
Proiectul este unul dedicat naturii și comunității, un spațiu unde simplitatea și firescul își găsesc loc. Atașamentul față de această zonă a generat dorința studiului ca urmare a faptului că Bucureștiul este un oraș în continuă dezvoltare ce are nevoie de o zonă dedicată naturii.