The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MIHAELA IORDACHE // STRATURI SONORE

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MIHAELA IORDACHE // STRATURI SONORE
  • MIHAELA IORDACHE // STRATURI SONORE
  • MIHAELA IORDACHE // STRATURI SONORE
1/3
Proaspată absolventă a secției de arte și design textil, interesată de tot ce trimite către artă, muzică și de lucrul cu suprafețele textile pană la forme volumetrice.

Straturi sonore

Proiectul reprezintă o încercare de exteriorizare a unor stări de spirit induse de muzica preferată prin intermediul artei textile. Sunt urmărite atât componenta grafică prin desenul de sită repetat cât și materialitățile care trimit către stările exprimate.
Elementele grafice au derivat din analizarea și descompunerea unui fragment al cântecului ''Dumb'' de la Nirvana. Acestea au fost recompuse în compoziții diferite și folosite pentru volumul textil corespunzător.
Obiectele au fost realizate folosind tehnica imprimării cu ajutorul sitei serigrafice, prin imprimare manuală cu sita oarbă și cu buretele, prin coasere manuală la mașina de cusut.