The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IULIA POSTOVANU // ȘCOALA NR. 3

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • IULIA POSTOVANU // ȘCOALA NR. 3
  • IULIA POSTOVANU // ȘCOALA NR. 3
  • IULIA POSTOVANU // ȘCOALA NR. 3
1/3
Iulia Postovanu este o absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", Facultatea de Arhitectură de Interior, promoția 2012-2017, București

Școala nr. 3

Edificiu arhitectural extras din orașul natal, și anume orașul Cimișlia, Republica Moldova, este o școală construită în perioada comunistă, și anume 1965, după un tipar aplicat în toată țara la acea vreme. Așa cum au rămas în țară un număr atât de mare de edificii arhitecturale în urma acestei direcții politice, absolventa a căutat să dezvolte o posibilitate de conversie a acestui tip de cladiri. Când se vorbeșțe despre conversie, nu se face referire la conversia unei funcțiuni, ci la conversia atmosferei aceleiași funcțiuni. Astfel, o școală care presupune o curte generoasă și un ansamblu de spații solide, caută să se dizolve în calitățile pe care le conține deja, dar care au nevoie de conexiune, creștere și îmbogățire.