The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ionuț Oarcaș // The Godfather

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Ionuț Oarcaș // The Godfather
  • Ionuț Oarcaș // The Godfather
  • Ionuț Oarcaș // The Godfather
  • Ionuț Oarcaș // The Godfather
  • Ionuț Oarcaș // The Godfather
  • Ionuț Oarcaș // The Godfather
1/6
Ionuț, absolvent al facultății UAD din Cluj Napoca, este pasionat de stiulul clasic al bărbatului din anii 40', un gentleman, care prin vestimentație exprimă stăpânire de sine, echilibru și progres.  

Colecția își propune să analizeze stilul vestimentar din perioada în care existența gangsterilor era marcată de doza de eleganță precum și de stilul excentric adoptat de aceștia.
Studiul de caz analizează stilul vestimentar al unuia din cei mai mari gangsteri din istoria Americii și anume Nașul, analiză făcută pe baza trilogiei cinematografice cu acelasi nume. Lucrarea analizează stilul vestimentar al lui Michael Corleone, mezinul familiei Corleone, interpretat de actorul Al Paciono. Personajul impresionează atât prin stilul vestimentar adoptat cât și prin modul de gândire, de vorbire și de atitudine. Abilitatea de gândire și faptul că este un bun conducător, inteligent și calculat îl fac pe Michael să devină stâlpul familiei. 

Piesele vestimantare din colecția ,,The Godfather'' sunt costume bărbătești realizate bespoke, lucrate manual începând de la tipar și până la produsul finit.