The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diana Manda // Podoabe Marine

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Diana Manda // Podoabe Marine
  • Diana Manda // Podoabe Marine
  • Diana Manda // Podoabe Marine
1/3
Proaspăt licențiată în Arte Vizuale, Diana va urma cursurile de masterat în cadrul aceluiași departament, iar în paralel, cursurile Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic, dorindu-și o carieră în acest domeniu. A participat la expoziții de grup precum: Transparențe (Salonul Sticlei) și expoziția absolvenților în 2017 la Galeria Orizont, Student (Galeria Galateea) și Ceramică-Sticlă-Metal UNArte (Galeria „Sub-Sol” a Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoţeanu”) în 2016.

Podoabe Marine

 
Realizată din sticlă suflată și modelată la cald, cu elemente auxiliare din metal, lucrarea “Podoabe marine” este un ansamblu compus din mai multe asa-zise coliere supradimensionate, pe fiecare colier poziționând elemente modulare inspirate din forma cochiilor, dimensiunea lor fiind raportată la acestea, iar elementele de montură sunt asemeni sistemelor folosite în arta bijuteriei. 
Prin ideea de podoabă supradimensionată, care scoasă din context și va avea rol decorativ-ambiental, doresc să readuc spre contemplare obișnuitele podoabe purtate în jurul gâtului și cochiliile purtând amprenta trecerii timpului.