The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Claudia Draghia // Exerciții în spațiul public

Articol / 02 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Claudia Draghia // Exerciții în spațiul publicwww.catalingeorgescu.com
  • Claudia Draghia // Exerciții în spațiul publicwww.catalingeorgescu.com
  • Claudia Draghia // Exerciții în spațiul publicwww.catalingeorgescu.com
1/3
 
Claudia a urmat cursurile Universității Naționale de Artă București, promoția 2014-2017, în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design, secția Design Grafic. Aria sa de interes este îmbunătățirea cunoștințelor tehnice și a gândirii conceptuale în domeniile legate de designul grafic.

Exerciții în spațiul public

 
„Exerciții în spațiul public” este un proiect care are ca subiect relația dintre calitatea spațiului public și starea fizică și psihică a omului. 
Acest proiect dorește împrietenirea omului cu orașul și crearea unui sens al locului. La finalul parcurgerii acestui proiect, utilizatorul neinițiat va ajunge să dobândească cunoștințe de bază despre mobilierul urban și comunicarea urbană (signalectică, panouri informative etc) și cum poate să depășască starea de stres creată de viața urbană solicitantă. 
Prima parte a acestui proiect este împărțită în cinci capitole: signalectică, arhitectură, afișe & reclame, graffiti și modele & texturi. 
Subiectele au fost selectate în urma unei analize asupra modului în care oamenii își petrec ziua în spațiul public, inclusiv eu, și diversele probleme pe care le întâmpină și elementele pe care le observă atunci când parcurg un traseu în oraș.
A doua parte a proiectului constă într-un pocketbook care prezintă o serie de exerciții educative, ușor de realizat (14 exerciții), exemplificate și aplicate prin intermediul fotografiei.