The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ramona Ursache // Termeni

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Ramona Ursache // Termeni
  • Ramona Ursache // Termeni
  • Ramona Ursache // Termeni
  • Ramona Ursache // Termeni
1/4
Ramona Ursache a studiat între 2006-2014 la Colegiul Național de Artă Octav Băncilă din Iași, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Arte în cadrul Facultății de Arte plastice, specializarea Pictură din 2014-2017.

Termeni

Elementele componente ale unui întreg se condiționează reciproc, astfel încât ele funcționează doar împreună. Pentru a forma o propoziție este necesară prezența a cel puțin două cuvinte care îndeplinesc funcții diferite (subiect și predicat). Într-un tablou, se poate percepe, înainte de toate, prezența unor suprafețe de culoare, cantități care coexistă, având roluri distincte pentru a funcționa în armonie. Proiectul vizează aspecte teoretice, ale terminologiei specifice artei plastice, și se înscrie în tendințele expresionismului abstract.