The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Marina Bira // Tinerețe

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Marina Bira // Tinerețe
  • Marina Bira // Tinerețe
  • Marina Bira // Tinerețe
  • Marina Bira // Tinerețe
1/4
Marina Bira a absolvit UNARTE, secția Pictură. Momentan lucrează și predă cursuri de pictură în București.

Tinerețe

Intenția este aceea de a sărbători tinerețea și frumusețea, proiectul având drept focus relațiile dintre tineri și stările prin care aceștia trec, împreună sau individual, exprimate prin gesturi și atitudini. Personajele în stil realist sunt plasate în scene ireale, ilustrând realități posibile.
Lucrarea are la bază ideea că tinerețea reprezintă o perioadă de căutare a frumuseții, a recunoașterii și a acceptării care se arată în stare tranzitorie, o perioadă străbătută de emoții intense. În viziunea autoarei, percepția asupra acestei perioade de tinerețe este raportată la experiențele personale, la faptul că uneori oamenii se lovesc de oboseala de a trăi în această viață, lucru ce poate fi copleșitor la orice vârstă. Căutarea constantă, fuga continuă după anumite lucruri, lasă în final loc emoțiilor prezente în procesul găsirii sensului în viața de zi cu zi.