The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Irina Rădulescu // The Body

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Irina Rădulescu // The Body
  • Irina Rădulescu // The Body
  • Irina Rădulescu // The Body
  • Irina Rădulescu // The Body
1/4
Irina lucrează și locuiește în București și este interesată în mod special de fotografie experimentală. Lucrările ei se bazează pe intervenție prin tehnici mixte aplicate pe imaginea fotografică.

The Body 

Proiectul de licență al Irinei s-a născut din dorința de a experimenta cu cele două medii artistice care o atrag în mod deosebit. Tehnic vorbind, proiectul este o simbioză între pictură și fotografie. Pictura este cea care i-a deschis apetitul către fotografie și și-a lăsat puternic amprenta asupra viziunii sale artistice.
În lucrare, corpul feminin este scos din contextul banalității prin intervenții picturale aduse asupra imaginii fotografice. Proiectul devine, astfel, un experiment dus în zona feminității și a sexualității, dorind să îi ofere privitorului senzația că este invitat să participe la un act extrem de intim.