The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

David Tăicuțu // Ciușmea

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • David Tăicuțu // Ciușmea
  • David Tăicuțu // Ciușmea
  • David Tăicuțu // Ciușmea
1/3
David a absolvit liceul Gheorghe Tattarescu din Focșani, specializarea sculptură, și a urmat aceeași direcție în cadrul UNArte. A participat la Simpozionul Național de Arte Plastice Adamclisi (2016) și la  Simpozionul Național Studențesc de Sculptură (2017).

Ciușmea

Tema abordată , “Ciușmea”, prezintă un obiect la bază utilitar, transpus tridimensional cu caracterul desenului animat. Ea urmărește relația dintre un element organic și un element anorganic. Pentru a reprezenta această relație, artistul a urmărit să preia un element real, interpretat , robinetul de apă specific unei cișmele, și a adăugat asupra sa două elemente tipice organicului, “sfera” și “floarea”, ele nefiind elemente comune sau întâlnite în funcționalitatea cișmelei.