The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Daniel Nolevschi // Pedeapsă

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Daniel Nolevschi // Pedeapsă
  • Daniel Nolevschi // Pedeapsă
  • Daniel Nolevschi // Pedeapsă
1/3
Daniel Nolevschi a absolvit UNARTE, obținând diplomele de Licență și Master în domeniul Arte Vizuale. Lucrările sale abordează teme întunecate ce invocă reacții emoționale și fizice experimentate de către om. Tema principală a lucrărilor sale este reprezentată de felul în care modul de viață al omului îi influențează atât sănătatea fizică, cât și pe cea mentală.

Pedeapsă

Demersul artistic urmărește reacțiile emoționale și fizice ale oamenilor raportate la o lume care dezvoltă încontinuu tipare denaturate de viață și gândire. Are intenția de a reda felul în care se manifestă stilul de viață modern, implicând consecințele și modul în care sunt înțelese acestea. Acesta urmărește factorii importanți care domină gândirea societății în ziua de astăzi, cum ar fi: modul de viață; conflictul dintre sărăcie și bogăție; judecata vieții prin prisma religiei. Aceste manifestări au luat amploare în ultima periodă de timp.