The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Anca Constantinescu // Apropiere pas cu pas

Articol / 27 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • Anca Constantinescu // Apropiere pas cu pas
  • Anca Constantinescu // Apropiere pas cu pas
  • Anca Constantinescu // Apropiere pas cu pas
  • Anca Constantinescu // Apropiere pas cu pas
1/4
Anca Constantinescu este absolventă a Universității Naționale de Arte din București, secția Pictură. Pasionată de călătorii și motociclism, ea a ales să surprindă în lucrările sale momente de la diverse evenimente și să pună accentul pe importanța apropierii dintre oameni.

Apropiere pas cu pas


Cu toate beneficiile aduse prin rețelele de socializare, acest nou mod de comunicare duce la depersonalizarea felului în care oamenii relaționează. Chiar dacă tehnologia facilitează comunicarea, aceasta nu neapărat și apropie. Lucrările autoarei surprind importanța apropierii și a comunicării între oameni, toate legăturile care se pot crea și emoțiile care pot fi dobândite atunci când dispozitivele sunt lăsate deoparte. Așa cum, vorbind cu cineva, treptat se conturează personalitatea sa, tot așa privitorului îi sunt propuse spre observație gesturile personajelor. Accentul nu este pus pe forma corpurilor, aceasta fiind doar sugerată, și lasă la latitudinea celui care privește să interpreteze și să își imagineze restul.