The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

AMRAM TOMA // BLACKBOOK

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • AMRAM TOMA // BLACKBOOKAdrian Mihaiu
  • AMRAM TOMA // BLACKBOOKAdrian Mihaiu
  • AMRAM TOMA // BLACKBOOKAdrian Mihaiu
  • AMRAM TOMA // BLACKBOOK
  • AMRAM TOMA // BLACKBOOK
  • AMRAM TOMA // BLACKBOOK
1/6
Toma Amram este din Baia Mare, unde a studiat artele la Colegiul de Arte în perioada 2010-2014, urmând cursurile UNARTE, secția Grafică între 2014-2017. Acesta activează în zona de street-art cu stickere, graffiti și lettering. Lucrările sale sunt fie foarte colorate, fie negre, apelând la mai multe tehnici pe care le utilizează, de la xlogravură și până la spray, markere cu vopsea, etc.

Blackbook

Proiectul este realizat sub forma unei cărți cu stickere și gravure, de tip blackbook (jurnal), care prezintă amintiri, lucruri care l-au marcat pe autor pozitiv și negative, evenimente din viața sa și etapele sale de formare artistică urbană.