The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diana Cîrdeiu // Centru Cultural pentru adolescenți | Botoșani

Articol / 02 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Diana Cîrdeiu // Centru Cultural pentru adolescenți | Botoșani
1/1
Diana Cîrdeiu este absolventă a Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” Botoșani, profil matematică-informatică şi a Facultății de Arhitectură de Interior, UAUIM București. Pasionată de călătorii şi dans, dar caracterizată prin seriozitate şi profesionalism, realizează un echilibru armonios în practicarea arhitecturii de interior.

Centru Cultural pentru adolescenți | Botoșani
 
Filiala Botoşani a Băncii Naţionale a României, situată în centrul oraşului, a fost proiectată de către arhitectul Radu Dudescu în anul 1926, în stil neoromânesc, stil originar prezervat. În anul 1980 se construieşte o anexă a clădirii după proiectul arhitectului Mihai Tulbure. 
Proiectul propune un centru cultural pentru elevi, păstrând funcţiunea actuală de sală de lectură a Bibliotecii Judeţene Botoşani. Conceptul “FACE TO FACE” este un semnal de alarmă pentru societate, deoarece impactul puternic al lumii virtuale se resimte şi în rândul copiilor. Centrul cultural propune un spaţiu cu ateliere care să ajute copiii şi adolescenţii să se dezvolte într-un mediu armonios.
Purtătoare a unei mărturii istorice de aproape 100 de ani, noua propunere integrează funcţiunile şi materialele secolului XXI într-o clădire reprezentativă a secolului anterior.