The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDRA ACHIM // MATERIA

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • ANDRA ACHIM // MATERIA
  • ANDRA ACHIM // MATERIA
  • ANDRA ACHIM // MATERIA
  • ANDRA ACHIM // MATERIA
1/4
Absolventă a secției de Ceramică Unarte, Andra Achim își desfășoară activitatea artistică în atelierul Art Time din București. Acolo ajută adulții și copiii să descopere universul ceramicii prin pictură și cursuri de olărit.

Materia

Proiectul abordează teme precum materialismul, care în concepția artistei, se manifestă prin exploatarea resurselor naturale, dar și soarta celor lipsiți de apărare. Autoarea consideră că în zilele noastre, materia este exploatată după bunul plac și până și oamenii pot fi încadrați aici, fiind manipulați ca obiecte pentru obținerea puterii financiare. Lucrarea este realizată din gresie alba cu samotă prin tehnica modelajului liber și un procedeu ce implică ardere la 1180 de grade Celsius. Decorul este realizat manual cu oxid de mangan în amestec cu glazură.