The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alexandra Seciu // MAJ

Articol / 02 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Alexandra Seciu // MAJA.-I.S.
1/1
Alexandra Seciu a studiat între 2009-2013 la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza", urmând apoi cursurile Universităţii Naţionale de Arte în cadrul Facultăţii de Arte Arte Decorative si Design, secţia Arte Textile din 2014 până în 2017.

MAJ

„MAJ” este un joc textil, care se bazează pe ideea de creștere și dezvoltare. Având în vedere faptul că jocul este o modalitate de a construi amintiri, această lucrare a luat naștere din gândul de-a oferi amintiri plăcute și relaxante pentru utilizatori. Este un joc pentru toate vârstele.