The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vlad Gheorghe // Stații de locuit

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Vlad Gheorghe // Stații de locuit
  • Vlad Gheorghe // Stații de locuit
  • Vlad Gheorghe // Stații de locuit
  • Vlad Gheorghe // Stații de locuit
1/4
Născut în 1992 în București și absolvent al studiilor de licență și master în cadrul UNARTE. Momentan activează ca freelancer în domeniul designului de produs și cel grafic și este implicat într-un proiect de animație ca actor, grafician, animator și modelator 2D si 3D.

STAȚII DE LOCUIT - MOBILIER EXPERIMENTAL

Ideea principală a proiectului care generează și caracterul experimental al acestuia este de esențializare și eficientizare într-o manieră coerentă a funcțiilor și formelor pe care le îndeplinesc piesele de mobilier dintr-o casă, astfel încât să nu mai fie nevoie de multe piese de mobilier suplimentare ca utilizatorul să simtă o stare de confort dată de asigurarea strictului său necesar.
 
Această idee a dus la conceperea a patru stații de locuit care asigură strictul necesar al unui cuplu și sunt denumite astfel: OWYN kitchen, OWYN dining, OWYN bed and living si OWYN study .
Numele OWYN  este un acronim al zicalei englezești “Only what you need”(Doar ceea ce ai nevoie). Acest nume are origini celtice și semnifică dinamism, aventură, emoție, energie, inteligență și o utilizare constructivă a libertății.