The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Robert Dan // Modernizare stadion

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Robert Dan // Modernizare stadion
  • Robert Dan // Modernizare stadion
  • Robert Dan // Modernizare stadion
  • Robert Dan // Modernizare stadion
1/4
Dan Robert-Valentin este absolvent al Universității Spiru Haret, Facultatea de Arhitectură. În timpul studenției a participat și organizat mai multe workshop-uri ce aveau că scop Valorificarea Patrimoniului Construit. Spre finalul facultății a studiat patru luni la Universitatea TEI Kavala-Greci, unde a avut oportunitatea de a se specializa în domeniul arhitecturii peisagere.

MODERNIZARE STADION „FARUL CONSTANȚA”

Stadionul propus are o suprafață de 45.000 mp și o înălțime maximă de 22.50m. Stadionul atinge cota maximă în zona tribunei oficiale. În partea opusă, pentru a nu agresa silueta urbană a fost păstrată situația existența optându-se doar pentru acoperirea sa.  Pentru o strânsă legătură oraș-stadion, noului stadion i-au fost adăugate noi spații comerciale, restaurante, un centru spa și săli de conferință, asigurând astfel fluxul de utilizatori 7 zile din 7, contribuind la calitatea vieții urbane cât și la rentabilitatea afacerii.
 

În urma propunerii de modernizare a stadionului, acesta a ajuns la o capacitate de 22.066 locuri din care 120 pentru mass-media, dispuse în 12 boxe și 840 locuri în zona VIP. Stadionul dispune de o parcare subterană cu 300 de locuri și una supraterana de 114 locuri. Propunerea adaugă stadionului 4 studiouri pentru transmisiuni live, centre SPA ( două pentru sportivi și unul pentru locuitori) și de 164 de toalete dispuse uniform pe toată circumferință stadionului. Acoperirea stadionului va fi asigurată de o structură spațială din metal, acoperită cu membrata tensionată (PVC). Aceasta va beneficia de un sistem de captare a apei ce va fii folosită pentru sistemul de irigații și grupuri sanitare.