The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

George Boghici // Muzeul Dunării Galați

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • George Boghici // Muzeul Dunării Galați
  • George Boghici // Muzeul Dunării Galați
  • George Boghici // Muzeul Dunării Galați
  • George Boghici // Muzeul Dunării Galați
1/4
Absolvent al Facultății de Arhitectură din cadrul Universității Spiru Haret, freelancer pasionat de tehnologie și design.
Colaborator în cadrul Capital Grup Instal și Architectural CODE, birouri care oferă consultanță și proiectare de arhitectură și instalații. Printre proiectele de amploare finalizate se numără: Complex turistic „Moore River Caravan Park” în Lancelin, vestul Australiei, două proiecte de tip Guest-House în Pompano Beach și în Dania Beach-Florida, hotel urban in Addis Ababa-Etiopia.

MUZEUL DUNĂRII - GALAȚI

Propunerea de Muzeu al Dunării ajută orașul să-și formeze propria identitate și să-și consolideze poziția pe harta turistică.
Proiectul are ca scop accentuarea importanței istorice, comerciale și ecologice pe care o are Dunărea în România și Europa. Tema proiectului propune să aducă o revitalizare a orașului natal prin crearea unui obiectiv turistic și cultural, devenind astfel emblema orașului.
 

Muzeul Dunării completează potențialul circuitului turistic format din Zona-comerț/servicii Țiglina, Grădina Botanică, Zona de promenadă Faleza Dunării, Portul turistic și trecere BAC din Galati. Proiectul se integrează în peisaj și oferă vizitatorilor perspective spectaculoase către Dunăre și Munții Măcinului.

Muzeul Dunării găzduiește o varietate de expoziții tematice legate de țările riverane, ecosistemul Dunării, cele mai recente tendințe în domeniul navigației, precum și istoria, tradițiile și obiceiurile.